Despre Seti

Odată cu lansarea rețelei metropolitane de fibră optică în anul 2007, compania ARAX a fost prima în Republica Moldova care a prestat a trei servicii concomitent (telefonie fixă, internet și televiziune digitală prin cablu), ceea ce poate fi catalogat drept inovarea piaței comunicațiilor electronice prin lansarea în premieră a tehnologiei ”Triple Play”.

 

Fiabilitatea şi rezistenţa SETI

Reţeaua noastră este construită utilizînd cele mai noi tehnologii şi echipamente de comunicaţii electronice de la cei mai renumiți producători. Printre aceştia se numără CISCO, Quintum, Alcatel, Panasonic, Zelax şi alţii. Rezistenţa reţelei se este asigurată prin monitorizarea  continuă de către serviciul suport tehnic, prin înnoirea  periodică a echipamentului şi îmbunătăţirea performanţei  tehnice a nodurilor de echipamente  (POP - Point of Presence). Toate acestea se fac doar cu un singur scop - de a furniza servicii de cea mai de calitate abonaţilor de SETI.

 

Ce include infrastructura SETI?

SETI este un set de noduri combinate într-o singură reţea metropolitană de fibră optică, gestionate dintr-un singur punct central. Fiecare nod este găzduit într-un spaţiu asigurat cu aer condiţionat, dotat cu echipamente şi sisteme de telecomunicaţii de ultimă oră,  asigurat cu alimentare electrică neîntreruptibilă, sisteme de alarmă şi de monitorizare vizuală. În prezent, această infrastructură ne permite să oferim 3 servicii de bază atît pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

 

TELEFONIE - SETI PSTN.

PSTN este o reţea de telefonie publică. Datorită acestui serviciu, fericiţii proprietari ai apartamentelor noi cât şi locatarii caselor din categoria pieţei imobiliare secundare, inclusiv casele construite cu mult timp în urmă, primesc ușor un număr de telefon local şi economisesc vorbind mai ieftin cu abonaţii din oraş, din regiunile Moldovei şi din strinătate. În plus, apelurile către reţeaua operatorilor de telefonie mobilă (Orange, Moldcell şi Unite) sunt efectuate cu tarif redus.

 

INTERNET - SETI Fasternet

Internetul accesibil, calitatea şi stabilitatea serviciilor „ARAX” sunt baza SETI Fasternet. Planurile tarifare şi viteza oferită surprind plăcut Clienții. Dorim oferim Internet accesibil pentru toţi: studenţi, tineri angajaţi în câmpul muncii, care au finisat studiile superioare recent, tinere familii, lucrători din sectorul public etc. În plus, calitatea serviciilor noastre permite profesioniştilor care utilizează Internetul în scopuri de serviciu, de a-şi desfăşura munca în cele mai bune condiții tehnice.

 

TELEVIZIUNE - ZEBRA TV

Bine aţi venit în lumea revoluţiei digitale în televiziune! Acum puteţi uita de calitatea slabă a imaginii, de care aţi avut parte în utilizarea televiziunii analogice. În plus, dacă sunteţi client Zebra TV, puteţi utiliza opţiunile supimentare care vi se propun şi anume: programul TV, emisiuni favorite, controlul accesului copiilor la diverse canale TV etc., Varietatea canalelor (136 la număr) Vă vor capta imaginaţia. Pentru viitor se planifică suplimentarea numărului de canale digitale până la  150.